RECORREGUT

LA PUJADA
La cursa sortirà de Noves de Segre i arribarà al cim del Sant Quiri, s'ha de tocar la creu, el desnivell acomulat és d'uns 870m i la distància de 4,7 Km, sempre costa amunt. Tot l'itinerari de la pujada estarà marcat amb banderoles de color informat per l’organització el dia de la cusa i cinta blanca i vermella.

Al control de pas 1 (veure mapa) hi haurà avituallament líquid i taronges. Tall de cursa a les 10:30 h, dirigint als corredors cap a la sortida pel mateix camí.
Al control de pas 2 (veure mapa) hi haurà avituallament líquid. Tall de cursa a les 11:15 h, dirigint als corredors cap a l'avituallament pel camí marcat amb banderoles verdes.

Itinerari B : Si les condicions meteorològiques són molt adverses, amb aparell elèctric, la cursa arribarà al Control de Pas 2 i d'aquí es dirigiran els corredors cap a l'avituallament que farà d'arribada.

La Petit Quiri

LA BAIXADA
La baixada es farà a peu i neutralitzada, fora de cursa, a l'arribada se seguiran les indicacions de l'organització que adreçarà els corredors cap a l'avituallament (líquid i sòlid), els primers metres coincideixen amb l'itinerari de pujada però molt aviat l'organització ens desviarà cap a oest, seguint el camí marcat amb banderoles verdes i cintes arribarem a l'avituallament, en aquest punt podrem reposar forces, gaudir del paissatge i d'altres sorpreses.