CRÒNICA VERTICAL QUIRI 2014

Aquest diumenge 11 de maig 2014 s’ha celebrat a la localitat de Noves de Segre la VII edició de la Vertical Quiri, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, ha obert el CADÍ Circuit Fer de curses per muntanya i la Copa de curses verticals de la FEEC. Aquest any la prova s’ha celebrat durant el matí i ha tingut com a novetat una caminada popular paral·lela, en total s’han ajuntat més de 200 participants que han gaudit d’una bona meteorologia.

Els primers en arribar al cim del Quiri han estat l’Alba Xandri amb un temps de 47:22 minuts i l’Andorrà Ferran Teixidó amb 38:07minuts. El podi femení l’han completat la local Roser Espanyol i l’Elisabet Bertran en noies i el junior Jan Margarit i el Pere Rullan en nois. Veure apartat classificacions per la totalitat. Destacar el fantàstic ambient de la cursa, l’entrega de fins a 14 podis amb producte local, el sorteig de material de col·laboradors  i la botifarrada amb la que ha finalitzat l’esdeveniment.

Tot i que la Vertical Quiri no tornarà fins el proper 2015, cal recordar que tot el recorregut té una senyalització permanent com a zona d’entrenament, factor important perquè sigui un itinerari força freqüentat per corredors durant tot l’any